Muziekles Wolfs

piano

Even voorstellen:

liesbeth

Mijn naam is Liesbeth Wolfs.

Ik ben afgestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium voor Muziek in Den Haag in 1980 en 1982 voor blokfluit en dwarsfluit. Behalve deze twee studies heb ik tevens zang en piano als bijvak gestudeerd. Na mijn studies heb ik nog enige jaren privé een klassieke zangopleiding gevolgd. Ik heb enige jaren als freelancer in verschillende orkesten gespeeld. Verder speelde ik jarenlang in een blokfluitkwartet en in een sextet met dwarsfluit.

Daarnaast ben ik al meer dan 38 jaar privédocent en gedurende die periode verbonden geweest als docent en coördinator aan Muziek-en Dansschool Amstelveen. Mijn vakkennis strekt zich uit van de 17-de eeuw tot en met hedendaagse klassieke muziek. Mijn specialisatie is barokmuziek. Ik geef graag les aan kinderen, jongeren en volwassenen die willen starten met muziekles of die het weer willen oppakken. Ik speel goed piano en klavecimbel en heb jarenlang ervaring met het begeleiden van mijn eigen leerlingen in de les of op concerten.

Naast blokfluit- of dwarsfluitles geef ik ook pianoles aan beginners. Bovendien kun je theorielessen (solfège) krijgen ter voorbereiding op het conservatorium. Ook heb ik veel ervaring met het coachen van diverse ensembles of kwartetten. Je kunt zelfs je (koor) zangpartijen met mij instuderen. Er is dus veel mogelijk!

Heb je interesse, dan maak ik graag een afspraak met je voor een proefles. Vul het proeflesformulier in op deze website of bel mij even.


copyright © 2013 Muziekles Wolfs te Amstelveen